Kleine man die de fotograaf helpt

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 20:21

Begin december was het zover en mocht ik op bezoek bij kleine lieve Tess voor een new born shoot. Gepakt met al mijn spullen voor de new born shoot ging  ik op pad. Ik hoefde geen auto te starten of fiets te pakken, want kleine lieve Tess woont gewoon naast mij.  Wat een feestje om bij de buren te mogen fotograferen.

Eerder heb ik de zwangerschaps shoot al mogen vastleggen, samen met broertje Duuk, papa en mama. Samen genieten en spelend op de Strijbeekse heide. 

Maar nu was het tijd voor de new born shoot heerlijk thuis en lekker warm op de slaapkamer. Broertje Duuk kwam steeds knuffelen met Tess en vond het heel interessant dat ik steeds foto's aan het maken was. Hij dacht dat wil ik ook wel eens.

Zo gebeurde het ook. Papa, mama en Tess op het grote bed en Duuk bij mij achter de camera. Ik liet hem zien waar hij zijn zusje op de camera kon zien. Daarna vroeg ik, wil je ook een foto maken? Jaaaa riep hij heel enthousiast. Ik liet hem zien op wel knopje hij mocht drukken. Haha en toen begon het klikken op de camera. Dus eigenlijk heb ik veel mooie beelden te danken aan kleine fotograaf Duuk.