Familie op de Galderse heide

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 13:45

Op een mooie zaterdag ochtend in maart ging met een een grote familie op pad naar een nieuwe locatie de Galdere heide. Een hele mooie plek in Breda. De parkeerplaats bevindt zich direct naast het mooie gebied en is dus ideaal dat je niet ver hoeft te lopen om in prachtige natuur terecht te komen. De Galderse heide is voorzien van heide, zandvlakte, water en bossen. Een ideale plek om foto's te maken met verschillende achtergronden. 

Vol enthousiasme ging ik met deze familie op pad. Ze waren in het begin wat onwennig, vertel jij maar wat we moeten doen. Na wat aanwijzingen ging het vanzelf. De spontante momentjes kwamen gewoon vanzelf. Opa en papa die met kleine Ted vliegtuigje speelde en waarbij de lachspieren aardig op gang kwamen. Maar ook heerlijke knuffelmomentjes met de kleinste kinderen van pas een half jaar oud waren heel fijn om vast te mogen leggen. 
Ook komt het wel eens voor tijdens een fotosessie dat kindjes honger krijgen. Dat gebeurde nu ook. Dat is helemaal niet erg. Daar werken we vooral allemaal graag een mee. Kleine Ted kreeg een knijpfruitje en de kleinste baby's een heerlijk flesje. Even een momentje tussendoor wat fijn werkt voor ouders en kinderen. Hierna konden we weer volle goede moed beginnen aan deel twee van de shoot.
Na de leuke ochtend verdiende kleine Ted wel een high five van papa.