Hieperdepiep hoera

Gepubliceerd op 16 mei 2023 om 10:58

Hieperdepiep Timo 1 jaar. Wat een feestje was het om foto's te maken van dit vrolijke mannetje.We hadden wel 2 pogingen nodig voor deze fotoshoot. De eerste keer gingen we naar het Cadettenkamp. Het was een mooie zonnige dag, maar helaas stond er best veel wind. Ik had het tippi tentje opgebouwd en stond vol in de wind. Helaas vergeten haringen mee te nemen waardoor het tentje steeds omwaaide. Ook Timo was niet helemaal fit en op een gegeven moment was hij er ook klaar mee.
Dus ik bedacht snel iets anders voor poging twee.

Aangezien Timo uit de buurt komt van de appel en fruit gaard leek het me super leuk om daar foto's te maken. Zelf ga ik altijd appels halen bij een fruitboer en vroeg hun dan ook of wij een fotosessie mochten maken tussen hun prachtige peren bomen die mooi in de bloesem stonden. Wat een mooie plek was dit. Timo was helemaal in zijn noppies. 
We maakte deze dag speciaal foto's voor Timo z'n eerste verjaardag. Extra bijzonder is dat Timo op dezelfde dag jarig is als mij. Dus maakte we er deze shoot samen een gezellig feestje van. Lekker een maisvinger eten en spelen met papa en mama.