Trouwen in jouw eigen stijl

Een bruiloft wordt gevierd op veel verschillende manieren. Iedereen geeft z'n eigen draai eraan en dat is super leuk. Zo ook op deze bruiloft van Yvon en Mark.

 

Een loveshoot samen met de kinderen vond plaats op prachtige locaties; een graanveld en tussen de varens. Tijdens deze shoot kregen de kinderen leuke kleine opdrachtjes, waardoor het een hele leuke sfeer werd en ze ook volop genoten samen. 
Na de loveshoot vertokken we naar de prachtige locatie aan het ouderlijk huis van ouders van de bruid. Een prachtige tent stond op en was ingericht met lange tafels en stoelen. Super mooi aangekleed met kandelaars, bloemen en servies. Zelfs eigen ontworpen persoonlijke servetringen lagen klaar voor alle gasten. 
Het bruidspaar kwam aan op de bakfiets met de kinderen en werd verwelkomend door alle gasten in een ere haag. Daarna kon de champagne toost beginnen. Heerlijk borrelend in de tuin met een lekker zonnetje. Iedereen straalde deze dag. 
Na de borrel werd het diner voorgezet in de tent met prachtig aangeklede tafels en genoten de gasten van een heerlijk diner met mooie speeches tussendoor. 
Na het diner kon de feestavond beginnen en die werd dan ook knallend geopend met een ingestudeerde dans door de eigen kinderen en neefjes en nichtjes. Het was een feestje om bij deze mooie dag aanwezig te mogen zijn. 

 

Benieuwd naar de review die ik na afloop kreeg van het bruidspaar:

Suzanne kwam mee naar onze bruiloft als second shooter en wij waren super super blij met haar! Omdat de shoot mét onze twee kids was vonden we het spannend hoe goed dit zou gaan. Zowel Suzanne als onze andere fotografe waren super professioneel maar ook heel relaxt met de kinderen wat heeft gezorgd voor fantastische foto's! Spontaan, uniek, mooie kleuren. Daarnaast heeft Suzanne onze gehele dag mee vast gelegd, tot diep in het feestgedruis. Zonder het gevoel te geven dat er constant een camera aanwezig is heeft ze geen belangrijk moment gemist en daar zijn we ontzettend blij mee!

Yvon & Mark